Specialismen

TOMA Metaalbewerking is specialist in mooi, ambachtelijk handwerk dat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Voor zakelijke en particuliere klanten.

 

De kracht van TOMA Metaalbewerking zit ‘m vooral in de voorliefde voor uitdagingen. Uitdagingen die met ambachtelijk vakmanschap, oog voor perfectie tot in detail en een toekomstgerichte visie worden omgevormd tot het object, product of de toepassing die u wenst. U kunt ons wel ‘specialist in mooi werk’ noemen. Want dat is precies wat we maken voor onze klanten: mooi, ambachtelijk handwerk dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Of we nu 1 of 200 stuks maken. Met tekening of zonder.

 

Net zo breed als de werkzaamheden die TOMA Metaalbewerking verricht, is de klantenkring voor wie we dat doen. Onze klantenkring is heel divers: van interieurbouwers, kunstenaars en retailers voor wie we bijvoorbeeld RVS bladen en koelingsonderdelen vervaardigen, tot opdrachtgevers uit de bancaire en justitiële wereld waarvoor we als databeveiliging laptops in roestvrijstalen kasten inbouwen. Daarnaast bedienen we particuliere klanten, vervaardigen we luxe gevelpanelen voor de bouwsector en helpen we diverse grote horecaspelers met metaaloplossingen waarbij voedselveiligheid en uitstraling hand in hand gaan.

Holland Casino Nijmegen
Leuningwerk Showroom

TOMA Metaalbewerking

Contact

  • TOMA Metaalbewerking
  • Den Binnen 24
  • 5674TW Nuenen