Werkwijze

Specialist in metaalbewerking


TOMA METAALBEWERKING

Oplossingsgerichte aanpak


Als u kiest voor Toma Metaalbewerking uit Nuenen, kiest u voor kwaliteit en creativiteit. Want bij Toma hanteren bij een actieve en oplossingsgerichte aanpak. Een aanpak die voor het beste en mooiste resultaat zorgt. Door onze werkwijze kunnen wij een stabiele en constante kwaliteit leveren.

Zo gaan we te werk


1 Offerte

Met behulp van ons BEMET software systeem kunnen wij gedetailleerd en snel een offerte voor u realiseren. Door dit systeem kunnen wij efficiënter werken, wat u terugziet in de kosten.

2 Werkvoorbereiding

Voor enkele stuks of prototypes maken we een schets en series worden volledig uitgetekend. Tijdens dit proces kijken we of de materialen en de techniek samen gaan én op welke manier we het product eventueel kunnen verbeteren.

3 Productie

Ons machinepark is erop ingericht om gespecialiseerd werk te verrichten. In combinatie met handwerk van onze vakmensen komt uw idee tijdens de productie tot leven. Met de juiste afwerking worden uw producten voor lange tijd beschermd.

4 Levering

Wanneer uw producten zijn afgewerkt worden deze klaar gemaakt voor transport. Samen met u bepalen we hoe deze worden geleverd. In sommige gevallen is er nog montagewerk nodig op locatie. Dat doen wij graag voor u in overleg.

PLAN DE CAMPAGNE

BEMET


Bij Toma Metaalbewerking werken wij tijdens onze werkvoorbereiding met BEMET. Dit software systeem biedt ons de tools om ons klantcontact, de voortgang en de levering beter te monitoren. Hierdoor kunnen wij efficiënter en gecontroleerd werken. Voor u betekent dit dat uw product sneller en tegen lagere kosten wordt geproduceerd.