Over Toma

Specialist in metaalbewerking


Toma Metaalbewerking

Technisch en esthetisch de beste oplossing


Toma Metaalbewerking werd in 2007 opgericht door Thom Ronde. Als zoon van een muziekinstrumentenmaker kreeg hij al op jonge leeftijd gevoel voor het maken en repareren van messing elementen en het zoeken naar oplossingen voor technische problemen. Tijdens zijn opleiding metaalbewerking bleek hij echt talent te hebben en zag hij dat dit vak op z’n lijf geschreven was. 

Thom is een echte probleemoplosser. Hij denkt altijd in mogelijkheden en gaat geen uitdaging uit de weg. Door zijn jarenlange ervaring in verschillende aspecten van metaalbewerking heeft hij altijd een oplossing paraat. 

Sinds 2009 is ook zijn zoon Jeroen Ronde werkzaam bij Toma Metaalbewerking. Hij heeft het talent voor metaalbewerking van zijn vader geërfd. Samen met een klein, hecht team van vakmensen maken zij het onmogelijke, mogelijk. 

DIENSTEN

Onze expertise


Toma metaalbewerking heeft een actieve aanpak. Wij zijn oplossingsgericht en gedreven. Waar andere metaalbewerkers stoppen gaan wij door. Bij Toma deinzen we niet terug voor een complexe vraag, maar zien deze als een uitdaging! Van begin tot einde wordt uw product door ons zorgvuldig ontworpen, geproduceerd en geassembleerd. 

DE PERFECTE PARTNER

De kracht van Toma


Bij Toma helpen we u van het begin tot het einde met uw metaalbewerking vraagstuk. Het maakt niet uit hoe complex of ingewikkeld het is. Wij gaan voor u aan de slag! Of het nu gaat om een prototype of een kleinschalige serie. 

Oplossingsgericht

Totaal leverancier

Korte levertijden

Constante kwaliteit

TOMA METAALBEWERKING

Werken bij TOMA


Toma Metaalbewerking uit Nuenen bestaat uit een klein, hecht team van professionals. Iedere dag storten wij ons op interessante en unieke opdrachten, gecombineerd met klein seriematig werk. Met een constante kwaliteit, hoge standaard en een ton aan kennis en ervaring is Toma Metaalbewerking een leuke en leervolle werkplek.