Laswerk

Specialist in laswerk


TOMA METAALBEWERKING

Gespecialiseerd lasbedrijf


Het verbinden van verschillende onderdelen van uw product doen wij bij Toma Metaalbewerking met uiterste precisie. Als lasbedrijf hebben wij medewerkers in huis die gespecialiseerd zijn in verschillende lastechnieken. Zij zullen uw product voorzien van sterke verbinden en zorg dragen voor een naadloos uiterlijk.

TOMA METAALBEWERKING

Van losse onderdelen tot complete constructie


Met al onze verschillende metaalbewerkingstechnieken maken wij de meest complexe items en onderdelen voor uw product. In het meest ideale geval kunnen wij middels plaatbewerking uw product uit één stuk maken. Maar als een product uit meerdere delen bestaat komt er vaak ook laswerk aan te pas. In dit geval wordt uw product door onze lasspecialisten zorgvuldig aan elkaar verbonden.

Onze lastechniek


MIG/MAG lassen

De meest gebruikte en efficiëntste manier van lassen is Mig/mag lassen. Het is een elektrische booglasmethode waarbij door middel van spanning en warmte de metalen zich aan elkaar verbinden.

TIG lassen

TIG lassen is een gespecialiseerde lastechniek. Deze techniek wordt vaak toegepast bij RVS en aluminium. Tijdens het lassen wordt het lasmateriaal handmatig toegevoegd. Dit is lassen met een zeer hoge kwaliteit.

VAN STAAL TOT TITANIUM

Materialen


Bij Toma Metaalbewerking uit Nuenen vervaardigen we producten uit verschillende soorten materialen zoals o.a.; staal, aluminium, RVS, inconel en titanium. Ieder materiaal is anders en heeft zijn eigen voor- en nadelen. Door onze jarenlange ervaring in verschillende branches weten wij precies welke materialen geschikt zijn voor uw project. Daarom geven wij u graag advies over welk materiaal het beste bij uw product en toepassing past.

Staal

Aluminium

RVS

Inconel

Titanium

LASWERK

Toepassingen


Van lokale kunstenaars tot internationale bedrijven. Als gespecialiseerd metaalbewerkingsbedrijf uit Nuenen hebben we een zeer divers klantenbestand. Met zeer uiteenlopende vragen en opdrachten. Deze diversiteit houdt ons scherp en creatief.