Veredeling

Specialist in veredeling


TOMA METAALBEWERKING

Altijd een passende afwerking


Zoekt u een mooie en duurzame afwerking voor uw product? Met een veredelingstechniek kunt u uw project net iets extra’s geven. Zo kunt u met een poedercoating iedere kleur kiezen die u wilt. Daarmee krijgt uw product of onderdeel de luxe en de uitstraling die past bij uw wensen. En naast het esthetische voordeel is uw product beter beschermd en gaat langer mee.

TOMA METAALBEWERKING

Bescherming voor binnen en buiten


Voor wij aan de productie van uw product of onderdeel beginnen kijken wij altijd naar de toepassing hiervan. Want ieder product wordt op een andere manier, in een andere omgeving, met een andere intensiteit gebruikt. Daarom is het soms noodzakelijk om bijvoorbeeld een coating of een lak aan te brengen. Wij kunnen u precies adviseren welke veredelingstechnieken het beste past, zodat uw product op de best mogelijk manier wordt beschermd.

Soorten veredeling


Poedercoaten

Deze techniek beschermt uw product of onderdeel tegen invloeden van buitenaf. Tevens geeft de poedercoat een mooie uitstraling en kun u het product in iedere RAL-kleur laten aanbrengen.

Lakken

Net als coaten is lakken een techniek om uw product te beschermen tegen verschillende invloeden van buitenaf. Zo wordt de kans op roest en corrosie geminimaliseerd. Ook met deze techniek kunt u uit verschillende kleuren kiezen.

Verzinken

Verzinken is een oppervlaktebehandeling die corrosie voorkomt. Het materiaal wordt omhult met een dun laagje zink die het geheel beschermt tegen diverse weersinvloeden etc.

Verchromen

Deze techniek geeft een prachtig resultaat. Bent u op zoek naar een hoogglanzende afwerking voor uw product of onderdeel, dan is dit een goede optie. Daarnaast geeft verchromen een goede bescherming tegen roest en corrosie.

Vernikkelen

Het vernikkelen van uw product is net als verchromen een luxe afwerking. Want naast dat het uitstekend beschermd tegen corrosie is het esthetisch gezien erg fraai. Veel materialen lenen zich voor deze manier van veredelen.

Beitsen

Lassen kan er voor zorgen dat er verschillende verkleuringen ontstaan op het plaatmateriaal of de gelaste constructie. Door het beitsen van uw product kunnen we dit volledig wegwerken.

SAMEN KUN JE MEER

Onze partners


Oppervlaktebehandelingen worden niet in onze werkplaats uitgevoerd. Het coaten, vernikkelen en beitsen is een specialistisch onderdeel van de afwerking en het vergt een schone omgeving. Daarom besteden wij dit werk uit aan onze gespecialiseerde partners met wie we al jaren samenwerken.

VEREDELING

Toepassingen


Van lokale kunstenaars tot internationale bedrijven. Bij Toma Metaalbewerking uit Nuenen hebben we een zeer divers klantenbestand. Met zeer uiteenlopende vragen en opdrachten. Deze diversiteit houdt ons scherp en creatief.